Második alkalommal rendezzük meg 1.MCM-Diamant Úszóversenyünket, melyre szeretettel várjuk az érdeklődő csapatokat! Április 24-én a Csík Ferenc Versenyuszodába csobbanhatnak vízbe a sportolók küzdve a minél jobb időeredményért, fényesebb érmekért – kisebbeknél az oklevelekért is – megmutatva hol tartanak felkészülésükben. Célunk a versenyt hagyományosítani ezzel is versenyzési lehetőséget biztosítva a fiatal úszók számára.

Kapunyitás 08:30-kor, míg a bemelegítés 9:00-kor veszi kezdetét. 10 órakor a megnyitót követően kezdődik a verseny. Az előnevezés online rendszeren keresztül történik, melynek határideje: 2021. április 21. éjfél. Az alábbi versenyszámokban lehet nevezni (korosztálytól függően): 50m és 100m pillangóúszás, 50m-, 100m- és 200m hátúszás, 50m-, 100m- és 200m mellúszás, 50m és 200m gyorsúszás, 200m vegyesúszás. Az első három helyezett érem-, míg az “e” , “f”, “g” és “h” korosztály 4-6.helyezettje oklevél díjazásban részesül. Kérünk mindenkit hogy a nevezési határidőt tartsák be! Részletes versenykiírásért kattintsanak IDE.

Kiemelt információk: A versenyt zárt kapuk mögött bonyolítjuk le az érvényben lévő kormányrendelet alapján. A rendezvényen kizárólag versenyzők, edzők, versenybírók és a versenylebonyolítást segítők vehetnek részt. Az edzők versenyző arányban léphetnek be. A nevezéseket lezárjuk, amint eléri a 350 főt a nevezett versenyzők száma.

Kérjük a csapatokat, hogy április 21-ig legyenek kedvesek elküldeni az edzői és versenyzői létszámot a következő e-mail címre: adorjanse57@gmail.com 

Találkozzunk április 24-én a Kaposvári Csík Ferenc Versenyuszodában! Addig is tekintsék meg előző úszóversenyünkön készült fotókat közösségi oldalunkon!