Örömmel fogadtuk hétvégi [04.24.] 1.MCM-Diamant úszóversenyünkön Dr. Tóvári Ferenc egyetemi adjunktust, a Pécsi Tudományegyetem Sporttudományi és Testnevelési Intézet oktatóját, akinek közreműködésével az elmúlt években egyre erősödött szakmai együttműködésünk a felsőoktatási intézménnyel.

Számtalan korábbi és jelenlegi sportolónk választotta továbbtanulása céljából intézetüket, míg ugyanúgy egyre több egyetemi hallgató teljesíti egyesületünkben szakmai gyakorlatát. Büszkék vagyunk rá, hogy a szombati sporteseményünkön is több leendő testnevelő tanár és úszóedző csatlakozott bírói gárdánkhoz, így elsőkézből figyelhették meg egy úszóverseny rendezésének részleteit, nehézségeit és szépségét is.

Ezúton is köszönjük a bizalmat és reméljük, hogy folyamatos együttműködésünkkel egyre több és több, gyakorlatot és tapasztalatot szerző leendő edző felkészülését segíthetjük a jövőben is!
Kiemelt képen (első sor, balról): Lengyeltóti István, Szabó Péter, Katona Máté, Semostyán Róbert, Dr. Tóvári Ferenc. Hátsó sor: Németh Sára és Dr. Kovács Zsófia.

A versenyről készült videót IDE kattintva tekinthetik meg, míg a Kapos Sport Magazin összegzését adjunktus úr nyilatkozatával  az április 26-i Kapos Sport Magazin műsorában nézhetik vissza (10:50-től).