Városligetben található egy dicsőség oszlop, amelyre Kaposvár legeredményesebb felnőtt sportolók nevei kerültek fel egészen 2002-ig.

Két oszlopban szerepelnek rajta a világ- és Európa-bajnokságokon dobogós helyezést elért kaposvári sportolók nevei. Összesen 57 név és a hozzájuk tartozó eredmény szerepel rajta, amiből 22-őt egyesületünk sportolói értek el. A számokból is érezhető, hogy Kaposvár város egyik legmeghatározóbb sportága a miénk. Természetesen azóta tovább bővült sportolóink eredménylistája, amiket az “Eredményeink” menüpontban gyűjtöttünk össze. Ide kattintva nem csak a felnőtt, hanem az utánpótlás korosztályban elért dobogós helyezettek közt is lehet böngészni.

A dicsőség oszlopon szereplő sportolóink: Vinkler Péter, Tóth Katalin, Kovács László, Gyors Róbert, Petőfalvi Lilla, Katona Roland, Lábodi Laura, Vilhelm Szilárd, Horváth Katalin, Petőfalvi Tímea, Szabó Csaba. 2002-től az alábbi nevekkel bővülne az oszlop: Erdődy Beatrix, Wirtz Melinda, Kovács Zsófia, Stier Lilla, Varga Krisztina, Hamlin Matthew, Stadler Bence, Lengyeltóti Bence.