Kerek számhoz érkeztünk idén, hiszen immáron tizedik alkalommal van lehetőségünk megszervezni hagyományos uszonyosúszó versenyünket, melynek első alkalommal ad otthont a kaposvári Csík Ferenc versenyuszoda. Az eredetileg nemzetközi mezőnyt is felsorakoztató megmérettetés ez alkalommal országos szinten kerül megrendezésre – szemelőtt tartva a korlátozásokat – április 10-én, szombaton.

A 2020-as év nem várt nehézségeket okozott mindenki számára, így a kerek évszám alkalmával nem volt módunk megszervezni versenyünket. 2021-ben örömmel tájékoztattuk a csapatokat, hogy immáron új környezetben a fedett 10 pályás Csík Ferenc versenyuszodába bonyolíthatjuk le az eseményt. Az elmúlt egy évben viszonylag kevés versenyen volt lehetőségük rajthoz állni a sportolóknak, így a távok kiírásakor minden korosztályra gondoltunk. Fontos, hogy az eseményen kiemelten figyeljünk az előírásokra, vigyázzunk egymásra és kívánjuk hogy mindenki a legjobb idejét ússza!

Kiemelt információk

A nevezés határideje,  2021. április 7, míg módosítani április 8-ig van lehetőség. Fontos tudni, hogy a versenyt zárt kapuk közt bonyolítjuk le, így a sportolók és edzők létszámarányosan léphetnek be a létesítménybe. Ezt a létszámadatot legkésőbb a módosítási idővel együtt április 8-ig küldjék meg számunkra a csapatvezetők. A csapatok számára külön kijelölt helyet tartunk majd fent. Hangsúlyozzuk, hogy a maszk használata az uszoda egész területén – így a csapatnak kijelölt helyen is – kötelező viselni! A maszkot a versenyzők a medencetérbe érve, a rajtnál vehetik le. Eredményhirdetés nem kerül lebonyolításra, így a csapatvezetők a verseny végén vehetik át sportolóik érmeit.

Részletes versenykiírás Letöltés gombra kattintva elérhető.